Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

  1. Skicka in ditt cv till oss på länken här.


  1. Vi bekräftar per e-mail att din ansökan inkommit.


  1. Om vi godkänner ditt cv så kommer du att få en inloggning till din konsultportal. Där kan du kontinuerligt uppdatera ditt cv, dina kontaktuppgifter och ange preferenser.


  1. Antingen bokar vi ett möte med dig omgående eller så hör vi av oss när ett passande uppdrag kan vara aktuellt.


  1. Vi träffas för en intervju.


  1. Eventuella referenter kontaktas.


Hantering av personuppgifter


Advisure kommer att registrera uppgifter från ditt cv, dina kontaktuppgifter och noteringar från intervjuer med dig för att underlätta sökning av interimchefskandidater. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom Advisure. Endast efter godkännande från dig kommer valda uppgifter, t.ex. cv, att förevisas för Advisures uppdragsgivare.


Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att en gång per år få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.


I och med att jag skickar in mitt cv så samtycker jag till att Advisure AB behandlar personuppgifter om mig i enlighet med ovanstående.


KONTAKTA OSS

Regnbågsgatan 8B

417 55 Göteborg

031-87 60 80

FÖLJ OSS

PROFIL

Advisure tillsätter kvalitetssäkrade Interim Executive Managers till företag och organisationer som är i behov av tillfällig kvalificerad ledningskapacitet.

© Copyright 2017. All Rights Reserved.